Als blogger is het belangrijk om met al je lezers rekening te houden. Daarom wijden we dit artikel aan alle aanstaande moeders!

De volgende situatie komt je vast ontzettend bekend voor als je zwanger bent (geweest): niks past je meer! Je BH’s zijn veel te klein, een broek sluit niet meer, het bloesje kan niet meer geheel worden dichtgeknoopt, een t-shirt wordt opeens een naveltruitje, en ga zo maar door. Voordat je je baby aan kan kleden met o.a. luiers van Pampers Baby Dry, is het belangrijk dat je zelf ook nog een beetje goed voor de dag komt. In dit artikel zullen we je een helpende hand bieden om zwangerschapskleding leuk en modieus te maken! Check ook https://www.zwangerschapskleren.net voor inspiratie!

Vraag tips aan andere moeders

Een handig en fijn vertrekpunt is om rond te vragen voor tips aan andere moeders. Zij hebben precies in dezelfde situatie gezeten en kunnen je exact vertellen waar zij hun kleding toen hebben gehaald.

Kijk online

De volgende tip vanuit ons is om niet alleen in winkels te kijken, maar ook online. Online is het aanbod namelijk vaak veel groter en uitgebreider. Een veel gehoord argument is dat je online natuurlijk geen kleding kunt passen… Gelukkig bieden bijna alle webshops tegenwoordig een makkelijke¬†retour optie aan!

Oversize

Magic word: oversize. Oversized kleding is ontzettend in de mode. Loop maar eens in de stad rond en je ziet mode meisjes lopen met te grote jassen en te grote sweaters. Dit is perfect om te dragen over je mooie ronde (grote) buik!

Wees creatief

Een laatste tip die we je mee geven is om zo creatief mogelijk te zijn. Duik eens je kledingkast in, haal hem desnoods overhoop, en kijk wat je zelf kunt vermaken. Pak een oude broek, en maak er een elastiek in. Of bijvoorbeeld een jurkje wat je nu tot een t-shirt kunt maken.