Nu dat de temperatuur hier in ons kikkerland ein-de-lijk begint te stijgen, beginnen de vakantiegevoelens te kriebelen. In dit artikel bieden we je een overzicht van de meest hotte vakantiespots voor de zomervakantie van 2018! Dus bedenk vast wat je moet inpakken, wie je allemaal een kaartje stuurt, wat je budget is, welke sneakers je meeneemt, etc. Laat ons weten waar jij naartoe gaat!

Eilanden

 1. Formentera
  Formentera behoort tot één van de mooiste eilanden in de Middellandse Zee. Je zou dit eilandje kunnen zien als een zusje van Ibiza. Het is veel rustiger en volgens sommigen zelfs nóg mooier. De mooiste stranden zijn Playa de Llevant en Playa de ses Illetes. Verder is de hoofdstad ontzettend leuk om te bezoeken. Tot slot is een echte aanrader om een scooter te huren en een beetje rond te rijden.
 2. Zakynthos
  Zakynthos is een Grieks eiland en sinds een paar jaar vrijwel omgedoopt tot het allerleukste Griekse eiland! De stranden zijn paradijselijk en het eiland kent een rijke geschiedenis. Een echt plaatje! Op Navagio Beach, het Shipwreck Beach, is het wereldberoemde shipwreck te vinden. Geniet vooral van het lekkere eten hier!
 3. Malta
  Malta staat bekend om zijn diepblauwe water, de kleur is werkelijkwaar onvoorstelbaar. De zon schijnt er vrijwel altijd en het barst er van de mooie oude stadjes. Je kunt er door de helderheid van het water prachtig snorkelen. Wat we je kunnen aanraden is om met een bootje naar de Blue Grotto te gaan: magisch!

Upcoming spots

 1. Jericoacoara (Brazilië)
  Dit kleine vissersdorpje kent prachtige stranden, een ultieme plek voor de watersporters onder ons.
 2. Kihei (Hawaï)
  Deze plek is nóg niet toeristisch, de kustlijn is prachtig en het landschap kenmerkt zich door, o.a., vulkanen.
 3. Jodhpur (India)
  Deze stad heeft prachtige paleizen, tempels en forten, maar ook een woestijn en een rijke historie.
 4. El Nido (Filipijnen)
  Alsof je in een droom bent beland: ongerepte natuur en helderblauwe lagunes.
 5. San José del Cabo (Mexico)
  Dit is een stad met een ontzettend relaxte sfeer, mooie stranden en fraaie architectuur uit de 18 eeuw.